Jessica Alba zahteva dvojnico za telo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Seksi igralka Jessica Alba je prepričana, da je debela, zato je za snemanje novega dela filma Mesto greha zahtevala dvojnico za telo.
Oglej si celoten članek

V Hollywoodu trenutno snemajo drugi del filma Mesto greha, pri čemer pa jim nemalo preglavic povzroča ena izmed glavnih junakinj, Jessica Alba, ki se v nadaljevanju noče sleči. Igralka namreč sovraži svoj trebuh, odkar je avgusta lani rodila svojo drugo hči, zato je začela kaditi, da bi zmanjšala svoj apetit. "Redno telovadim in jem samo sadje, zelenjavo in ribe, a poporodni kilogrami še kar nočejo izginiti," je nedavno potožila Jessica.

Ker 31-letna igralka še vedno nima postave, ki bi si jo želela, je zaprosila producente, da bi ji za snemanje priskrbeli dvojnico. "Na snemanju je neutolažljivo jokala, ker v kostumu ni videti dobro. Zagrozila je, da ne bo snemala filma, če ne dobi dvojnice za telo," so razkrili njeni sodelavci. Prepričani smo, da bodo ugodili njeni želji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.