Magazin > Film & Glasba & TV
47 ogledov

Jessica Alba zahteva dvojnico za telo

Jessica Alba FameFlynet
Seksi igralka Jessica Alba je prepričana, da je debela, zato je za snemanje novega dela filma Mesto greha zahtevala dvojnico za telo.

V Hollywoodu trenutno snemajo drugi del filma Mesto greha, pri čemer pa jim nemalo preglavic povzroča ena izmed glavnih junakinj, Jessica Alba, ki se v nadaljevanju noče sleči. Igralka namreč sovraži svoj trebuh, odkar je avgusta lani rodila svojo drugo hči, zato je začela kaditi, da bi zmanjšala svoj apetit. "Redno telovadim in jem samo sadje, zelenjavo in ribe, a poporodni kilogrami še kar nočejo izginiti," je nedavno potožila Jessica.

Ker 31-letna igralka še vedno nima postave, ki bi si jo želela, je zaprosila producente, da bi ji za snemanje priskrbeli dvojnico. "Na snemanju je neutolažljivo jokala, ker v kostumu ni videti dobro. Zagrozila je, da ne bo snemala filma, če ne dobi dvojnice za telo," so razkrili njeni sodelavci. Prepričani smo, da bodo ugodili njeni želji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.