Jessica Biel se boji Scarlett Johansson

Foto: Žurnal24 Po dobrih treh letih ostajata prijatelja. (Foto: Reuters)
Potem ko se je Scarlett Johansson ločila od igralca Ryana Reynoldsa, se Jessica Biel zdaj boji, da bo plavolasa lepotica oko vrgla na njenega fanta Justina Timberlaka.
Oglej si celoten članek

Scarlett Johansson je pred tremi leti nastopila v Justinovem videospotu What Goes Around, v katerem sta zvezdnika upodobila zaljubljeni par. Jessice takrat ni skrbelo, da bi se med njima razvilo kaj več, saj je bila Scarlett še srečno poročena z Ryanom Reynoldsom.

 

Foto: Žurnal24 Scarlett Johansson

Zdaj pa Jessica piha od jeze, saj naj bi Scarlett tolažbo po razpadlem zakonu iskala prav pri Justinu, v katerega naj bi bila rahlo zagledana že med snemanjem videospota. 29-letni glasbenik sicer zatrjuje, da je le prijatelj, ki prijateljici nudi podporo, a Jessica se kljub temu boji, da bo Scar posegla po njenem moškem.

Bosta nadaljevala tam, kjer sta končala?

"Scarlett je bil Justin zelo všeč, potem pa se je zaljubila v Ryana. A zdaj, ko je med njima konec, se Jessica boji, da se bo spet lotila Justina. Navsezadnje so mu takrat pripisovali romanco tako z Jessico kot s Scarlett," je razkril neimenovani vir. "Jessica je bila končno prepričana v razmerje z Justinom, zdaj pa je močno zaskrbljena. Meni, da se bo vse spremenilo, zdaj ko je Scarlett spet samska."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.