Magazin > VIP
27 ogledov

Jessica Biel se boji Scarlett Johansson

Po dobrih treh letih ostajata prijatelja. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Potem ko se je Scarlett Johansson ločila od igralca Ryana Reynoldsa, se Jessica Biel zdaj boji, da bo plavolasa lepotica oko vrgla na njenega fanta Justina Timberlaka.

Scarlett Johansson je pred tremi leti nastopila v Justinovem videospotu What Goes Around, v katerem sta zvezdnika upodobila zaljubljeni par. Jessice takrat ni skrbelo, da bi se med njima razvilo kaj več, saj je bila Scarlett še srečno poročena z Ryanom Reynoldsom.

 

Scarlett Johansson | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Zdaj pa Jessica piha od jeze, saj naj bi Scarlett tolažbo po razpadlem zakonu iskala prav pri Justinu, v katerega naj bi bila rahlo zagledana že med snemanjem videospota. 29-letni glasbenik sicer zatrjuje, da je le prijatelj, ki prijateljici nudi podporo, a Jessica se kljub temu boji, da bo Scar posegla po njenem moškem.

Bosta nadaljevala tam, kjer sta končala?

"Scarlett je bil Justin zelo všeč, potem pa se je zaljubila v Ryana. A zdaj, ko je med njima konec, se Jessica boji, da se bo spet lotila Justina. Navsezadnje so mu takrat pripisovali romanco tako z Jessico kot s Scarlett," je razkril neimenovani vir. "Jessica je bila končno prepričana v razmerje z Justinom, zdaj pa je močno zaskrbljena. Meni, da se bo vse spremenilo, zdaj ko je Scarlett spet samska."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.