Jessicina ideja naletela na kritike

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Jessica Biel odpira restavracijo. Na jedilnik letijo kritike.
Oglej si celoten članek

Foto: Au Fudge au fudge V Los Angelesu in New Yorku mrgoli ekskluzivnih restavracij, v katerih navadni smrtniki le težko dobijo mizo. V to kategorijo naj bi spadala tudi restavracija Au Fudge, ki jo bo kmalu odprla igralka Jessica Biel.

Au Fudge bo kljub temu nekaj posebnega, saj je namenjena zvezdniškim otrokom, je pisal New York Post. Ali bodo v restavracijo lahko vstopili tudi neslavni otroci, še ni znano, so pa zvezdniške mamice nad igralkino zamislijo menda navdušene. 

Malo manj navdušeni pa so nutricionisti. Jessica je pred kratkim objavila fotografije jedi, ki jih bodo v stregli. Kuharji bodo, kot kaže, stavili na same nezdrave jedi – kekse s čokolado, tortice s sladkimi kremami, sendviče s kruhom iz bele moke …

Bodo z dietami obsedene zvezdnice, ko bodo videle ponudbo, nad Jessicino idejo še vedno tako navdušene? Več bo znano spomladi, ko se restavracija odpre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.