Magazin > VIP
57 ogledov

Jessicina ideja naletela na kritike

jessica biel FameFlynet
Jessica Biel odpira restavracijo. Na jedilnik letijo kritike.

au fudge | Avtor: Au Fudge Au Fudge
V Los Angelesu in New Yorku mrgoli ekskluzivnih restavracij, v katerih navadni smrtniki le težko dobijo mizo. V to kategorijo naj bi spadala tudi restavracija Au Fudge, ki jo bo kmalu odprla igralka Jessica Biel.

Au Fudge bo kljub temu nekaj posebnega, saj je namenjena zvezdniškim otrokom, je pisal New York Post. Ali bodo v restavracijo lahko vstopili tudi neslavni otroci, še ni znano, so pa zvezdniške mamice nad igralkino zamislijo menda navdušene. 

Malo manj navdušeni pa so nutricionisti. Jessica je pred kratkim objavila fotografije jedi, ki jih bodo v stregli. Kuharji bodo, kot kaže, stavili na same nezdrave jedi – kekse s čokolado, tortice s sladkimi kremami, sendviče s kruhom iz bele moke …

Bodo z dietami obsedene zvezdnice, ko bodo videle ponudbo, nad Jessicino idejo še vedno tako navdušene? Več bo znano spomladi, ko se restavracija odpre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.