Jeza v šovu Ljubezen po domače: Gašperjeva in Jakova mama ogorčena

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Postavila je pravila.
Oglej si celoten članek

Na kmetiji Hafnerjevih je bilo prvi večer po prihodu deklet pestro – preveč pestro, če vprašate mamo Karmen. Na posestvo je namreč prišlo kar osem punc, saj imajo pri Hafnerjevih na razpolago dva ženina – Gašperja in Jako.

Kot je povedala Andreja, ki se poteguje za Gašperjevo srce, se je ponoči pilo, pelo in plesalo. To mami ni ostalo prikrito, tudi zato ne, ker sta s soprogom slabo spala.

Foto: Pop TV ljubezen po domače
Sinova je s hrupom pretekle noči soočila. "Punce so na dopustu," je dekletom v bran povedal Jaka, nakar mu je mama odgovorila: "Punce so na dopustu, ljudje po vasi pa niso na dopustu. Midva z očkom tudi nisva na dopustu ...“

Povedala je tudi, da so zjutraj zgodaj vstala le štiri dekleta, druge pa je morala kar petkrat buditi. "Med tednom mora biti v hiši in na dvorišču ob desetih mir. Treba se bo obrniti, na kmetih vstajamo ob petih,“ je bila jezna Karmen in dodala, da bo zajtrk odslej na voljo med 8. in 8.30. "Potem pa do 15. ure ne bo hrane,“ je še pripomnila.

Mladeniča sta spoznala, da ima mama prav in se opravičila, tako kot tudi dekleta. Karmen je namreč tudi njim povedala, da je bilo obnašanje nekaterih nesprejemljivo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:20 16. Marec 2019.

    Butec & butec.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.