Jim kriv za razpad hčerkinega zakona

Foto: Žurnal24 Jim se je letos spomladi razšel z Jenny McCarthy. (Foto: Reuters)
Jim Carrey naj bi bil odgovoren za ločitev svoje hčerke in njenega moža Alexa Santane, saj naj bi se po razhodu s svojo dolgoletno partnerko Jenny McCarthy preveč vpletal v hčerkino družinsko življenje.
Oglej si celoten članek

Znani hollywoodski komik Jim Carrey naj bi bil glavni krivec za razpad zakona svoje 23-letne hčerke Jane. "S svojo manipulacijo in posesivnostjo je uničil vezo svoje hčerke Jane in Alexa Santane,“ je povedal neimenovani vir za ameriški tabloid. "Zatem ko se je razšel z Jenny McCarthy, je imel Jim veliko prostega časa, pa se je osredotočil na Jane in Alexa. Nenehno se je nenajavljeno pojavljal pri njih in delil Alexu lekcije, kako naj bo boljši oče in soprog. Ko je Alexu prekipelo, so se začeli prepiri z Jane.“

Jim misli dobro in je predan hčerki in vnuku. Vendar so časi, ko je Jim lahko popolnoma neustavljiv. In na koncu je oče Jane stal njenega zakona." Jane in Alex iz skupine Blood Money, s katerim imata devetmesečnega sina Jacksona Rileyja, se razhajata po le enem letu zakona. Par sicer namerava ostati v prijateljskih odnosih. Jane je Jimova hčerka iz njegovega prvega zakona z Melisso Worner."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.