Magazin > VIP
5 ogledov

Jim kriv za razpad hčerkinega zakona

Jim se je letos spomladi razšel z Jenny McCarthy. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Jim Carrey naj bi bil odgovoren za ločitev svoje hčerke in njenega moža Alexa Santane, saj naj bi se po razhodu s svojo dolgoletno partnerko Jenny McCarthy preveč vpletal v hčerkino družinsko življenje.

Znani hollywoodski komik Jim Carrey naj bi bil glavni krivec za razpad zakona svoje 23-letne hčerke Jane. "S svojo manipulacijo in posesivnostjo je uničil vezo svoje hčerke Jane in Alexa Santane,“ je povedal neimenovani vir za ameriški tabloid. "Zatem ko se je razšel z Jenny McCarthy, je imel Jim veliko prostega časa, pa se je osredotočil na Jane in Alexa. Nenehno se je nenajavljeno pojavljal pri njih in delil Alexu lekcije, kako naj bo boljši oče in soprog. Ko je Alexu prekipelo, so se začeli prepiri z Jane.“

Jim misli dobro in je predan hčerki in vnuku. Vendar so časi, ko je Jim lahko popolnoma neustavljiv. In na koncu je oče Jane stal njenega zakona." Jane in Alex iz skupine Blood Money, s katerim imata devetmesečnega sina Jacksona Rileyja, se razhajata po le enem letu zakona. Par sicer namerava ostati v prijateljskih odnosih. Jane je Jimova hčerka iz njegovega prvega zakona z Melisso Worner."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.