Jimmy Choo širi imperij

Foto: Žurnal24 Pravljica po Choojevo ...
Z glamuroznih čevljev in poželjivih torbic znamke Jimmy Choo se eleganca in glamur selita tudi na poželjive vonjave.
Oglej si celoten članek

Čevlji z umetniško vrednostjo, na katerih je podpisan sloviti Jimmy Choo, predstavljajo kos garderobe, ki se mu novodobne pripadnice nežnejšega spola enostavno ne moremo upreti. Prestiž in glamur, ki jih obkrožajo, sta glavna krivca za poglede, polne občudovanja, in marsikatero dnevno sanjarjenje prenekatere modne navdušenke. Po napovedi sodelovanja z blagovno znamko H&M so pri Jimmyju Chooju razkrili, da bodo svoje talente razširili tudi v svet dišav, saj so podpisali pogodbo z Inter Parfums, ki že proizvajajo parfume za prestižne znamke, kot so Burberry, Lanvin in Paul Smith.

"Moja vizija je vedno bila popolnoma odeti žensko in vonj je sestavni del sodobne ženske garderobe," je povedala Tamara Mellon, ustanoviteljica in predsednica uprave družbe z dizajnerskimi čevlji Jimmy Choo: "Veselim se sodelovanja z Inter Parfums, saj se bomo lahko sedaj dotaknili še tega zelo pomembnega aspekta mode." Podjetji sta podpisali dvanajstletno licenčno pogodbo, ki bo stopila v veljavo z letom 2010.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.