Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Jimmy Choo širi imperij

Pravljica po Choojevo ... Žurnal24 main
Z glamuroznih čevljev in poželjivih torbic znamke Jimmy Choo se eleganca in glamur selita tudi na poželjive vonjave.

Čevlji z umetniško vrednostjo, na katerih je podpisan sloviti Jimmy Choo, predstavljajo kos garderobe, ki se mu novodobne pripadnice nežnejšega spola enostavno ne moremo upreti. Prestiž in glamur, ki jih obkrožajo, sta glavna krivca za poglede, polne občudovanja, in marsikatero dnevno sanjarjenje prenekatere modne navdušenke. Po napovedi sodelovanja z blagovno znamko H&M so pri Jimmyju Chooju razkrili, da bodo svoje talente razširili tudi v svet dišav, saj so podpisali pogodbo z Inter Parfums, ki že proizvajajo parfume za prestižne znamke, kot so Burberry, Lanvin in Paul Smith.

"Moja vizija je vedno bila popolnoma odeti žensko in vonj je sestavni del sodobne ženske garderobe," je povedala Tamara Mellon, ustanoviteljica in predsednica uprave družbe z dizajnerskimi čevlji Jimmy Choo: "Veselim se sodelovanja z Inter Parfums, saj se bomo lahko sedaj dotaknili še tega zelo pomembnega aspekta mode." Podjetji sta podpisali dvanajstletno licenčno pogodbo, ki bo stopila v veljavo z letom 2010.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.