Jo je zastrupila lastna mati?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V intervjuju za revijo Colorful je oče pokojne igralke Brittany Murphy razkril, da naj bi jo ubila lastna mati.
Oglej si celoten članek

Angelo Bertolotti, oče leta 2009 umrle igralke Brittany Murphy, verjame, da je hčerko ubila njena mati. "Shirley je bila finančno odvisna od Brittany. V svojem življenju ni nikoli niti s prstom mignila, po hčerini smrti pa ima vse, kar ji srce poželi," je reviji Colorful povedal Angelo, ki je zaradi sumljivih okoliščin hčerine smrti sprožil novo preiskavo. Zahteval je vzorec hčerkinih las, krvi in tkiva, ki jih je testiral na vsebnost težkih kovin in na strupe. Kot pravi, so rezultati pokazali, da je bila njegova hčerka umorjena, po vsej verjetnosti je bila zastrupljena.

"Vsebnost desetih težkih kovin je bila nad mejo, ki jo priporoča Svetovna zdravstvena organizacija. Če izključimo možnost hkratne nenamerne izpostavljenosti težkim kovinam, je edina logična razlaga, da je izpostavljenost zakrivila tretja, po vsej verjetnosti kriminalna oseba," piše v novem poročilu. Bi ta kriminalna oseba res lahko bila igralkina mati?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.