Magazin > VIP
49 ogledov

Jo je zastrupila lastna mati?

Brittany Murphy Žurnal24 main
V intervjuju za revijo Colorful je oče pokojne igralke Brittany Murphy razkril, da naj bi jo ubila lastna mati.

Angelo Bertolotti, oče leta 2009 umrle igralke Brittany Murphy, verjame, da je hčerko ubila njena mati. "Shirley je bila finančno odvisna od Brittany. V svojem življenju ni nikoli niti s prstom mignila, po hčerini smrti pa ima vse, kar ji srce poželi," je reviji Colorful povedal Angelo, ki je zaradi sumljivih okoliščin hčerine smrti sprožil novo preiskavo. Zahteval je vzorec hčerkinih las, krvi in tkiva, ki jih je testiral na vsebnost težkih kovin in na strupe. Kot pravi, so rezultati pokazali, da je bila njegova hčerka umorjena, po vsej verjetnosti je bila zastrupljena.

"Vsebnost desetih težkih kovin je bila nad mejo, ki jo priporoča Svetovna zdravstvena organizacija. Če izključimo možnost hkratne nenamerne izpostavljenosti težkim kovinam, je edina logična razlaga, da je izpostavljenost zakrivila tretja, po vsej verjetnosti kriminalna oseba," piše v novem poročilu. Bi ta kriminalna oseba res lahko bila igralkina mati?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.