Joan je pred samomorom rešil pes

Foto: EPA
Foto: EPA
Joan Rivers je svojim bližnjim pustila točna navodila glede pogreba. Smrti se komedijantka ni bala, za pogrebe pa je bila mnenja, da morajo ostati ljudem v spominu.
Oglej si celoten članek

Joan Rivers je dejala, da se smrti ne boji, saj ji je ob očetu zdravniku lahko večkrat bila priča. "Želim pustiti zapuščino - nekaj seksualnega bi bilo dobro," je povedala. Pred mesecem dni je za TMZ dejala, da bi rada, da na njenem nagrobniku pisalo: "Zabavala se je".

Joan je bila živ dokaz, da ljudje ne smejo obupati. Leta 1987 je njen mož storil samomor in Joan mu je hotela slediti. Rešil jo je njen pes Spike. "Sedela sem v veliki, prazni hiši na Bel Airu. V naročju sem imela psa, ki se je usedel na pištolo in me tako rešil," je za Daily Beast povedala komedijantka. "Ljudem govorim o samomoru, ker se stvari v življenju obrnejo. Povem jim, da je to grozen, strašen, temen trenutek, a da se bodo stvari spremenile in da je treba vztrajati."   

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.