Magazin > VIP
48 ogledov

Joan je pred samomorom rešil pes

Joan Rivers EPA
Joan Rivers je svojim bližnjim pustila točna navodila glede pogreba. Smrti se komedijantka ni bala, za pogrebe pa je bila mnenja, da morajo ostati ljudem v spominu.

Joan Rivers je dejala, da se smrti ne boji, saj ji je ob očetu zdravniku lahko večkrat bila priča. "Želim pustiti zapuščino - nekaj seksualnega bi bilo dobro," je povedala. Pred mesecem dni je za TMZ dejala, da bi rada, da na njenem nagrobniku pisalo: "Zabavala se je".

Joan je bila živ dokaz, da ljudje ne smejo obupati. Leta 1987 je njen mož storil samomor in Joan mu je hotela slediti. Rešil jo je njen pes Spike. "Sedela sem v veliki, prazni hiši na Bel Airu. V naročju sem imela psa, ki se je usedel na pištolo in me tako rešil," je za Daily Beast povedala komedijantka. "Ljudem govorim o samomoru, ker se stvari v življenju obrnejo. Povem jim, da je to grozen, strašen, temen trenutek, a da se bodo stvari spremenile in da je treba vztrajati."   

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.