Joaquin Phoenix je še vedno tu

Foto: Žurnal24 Kaj se je zgodilo Joaquinu Phoenixu? (Foto: IMDb)
Na redni spored v Kinodvor je prišel dokumentarni film o propadli igralski karieri Joaquina Phoenixa. Ogledate si ga lahko nocoj ob 20. uri.
Oglej si celoten članek

Joaquin Phoenix preklinja; Joaquin Phoenix se pretepa; Joaquin Phoenix snifa kokain s prsi prostitutke; Joaquinu se užaljeni asistent med spanjem podela na glavo … Še kaj?

Seveda, Joaquin Phoenix leta 2008 – celo brez vednosti svoje agentke – napove dokončni umik iz sveta filma; namerava se posvetiti karieri hip hop glasbenika, pusti si gosto brado in dolge lase; predvsem pa se samouničuje, tako zasebno kot v javnosti, postane predmet posmeha, načrtovana raperska kariera propada …

Samouničenje kot konceptualna umetnost 21. stoletja? Možno, sta si rekla Phoenix ter njegov prijatelj in svak Casey Affleck in se lotila t. i. mockumentarca, s katerim je Affleck potrpežljivo "dokumentiral" propad filmskega zvezdnika.

Cena vstopnice je 3,80 evra, vstopnica s popustom za starejše od 60 let in mlajše od 14 let pa znaša 2,90 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.