Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Joaquin Phoenix je še vedno tu

Kaj se je zgodilo Joaquinu Phoenixu? (Foto: IMDb) Žurnal24 main
Na redni spored v Kinodvor je prišel dokumentarni film o propadli igralski karieri Joaquina Phoenixa. Ogledate si ga lahko nocoj ob 20. uri.

Joaquin Phoenix preklinja; Joaquin Phoenix se pretepa; Joaquin Phoenix snifa kokain s prsi prostitutke; Joaquinu se užaljeni asistent med spanjem podela na glavo … Še kaj?

Seveda, Joaquin Phoenix leta 2008 – celo brez vednosti svoje agentke – napove dokončni umik iz sveta filma; namerava se posvetiti karieri hip hop glasbenika, pusti si gosto brado in dolge lase; predvsem pa se samouničuje, tako zasebno kot v javnosti, postane predmet posmeha, načrtovana raperska kariera propada …

Samouničenje kot konceptualna umetnost 21. stoletja? Možno, sta si rekla Phoenix ter njegov prijatelj in svak Casey Affleck in se lotila t. i. mockumentarca, s katerim je Affleck potrpežljivo "dokumentiral" propad filmskega zvezdnika.

Cena vstopnice je 3,80 evra, vstopnica s popustom za starejše od 60 let in mlajše od 14 let pa znaša 2,90 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.