Jodie, kaj si naredila iz sebe?!

Foto: Twitter Jodie Marsh Foto: Flynet Jodie Marsh Foto: Twitter Jodie Marsh Foto: Flynet Jodie Marsh Foto: Twitter Jodie Marsh Foto: Flynet Jodie Marsh Foto: Twitter Jodie Marsh Foto: Flynet Jodie Marsh Foto: Twitter Jodie Marsh Foto: Flynet Jodie Marsh
Jodie Marsh je bila nekdaj znana po svojih oblinah, pred kratkim pa je na nekem tekmovanju za bodibilderje šokirala s svojim mišičastim telesom.
Oglej si celoten članek

Nekdanji model in starleta je na tekmovanju za bodibilderje prejšnji mesec v Sheffieldu presenetila s svojim novim videzom. Jodie Marsh je, da bi dosegla to drastično preobrazbo, trenirala le osem tednov, hkrati pa se je držala tudi strogega režima prehranjevanja. Poleg tega se je morala odreči tudi vsem zabavam in alkoholu. "Počutim se bolje kot kdajkoli. Pridobila sem devet kilogramov na mišični masi, izgubila pa tri kilograme maščob. V osmih tednih sem dosegla to, za kar bi bilo drugače potrebnih šest do osem mesecev," je povedala.

Jodie je imela včasih tudi svoj resničnostni šov, v katerem si je iskala moža. Po snemanju oddaje je priznala, da ji je žal, da se je spustila v kaj takega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.