Magazin > VIP
60 ogledov

Jodie, kaj si naredila iz sebe?!

Jodie Marsh
1/10
Reševalni pas/Twitter
Jodie Marsh je bila nekdaj znana po svojih oblinah, pred kratkim pa je na nekem tekmovanju za bodibilderje šokirala s svojim mišičastim telesom.

Nekdanji model in starleta je na tekmovanju za bodibilderje prejšnji mesec v Sheffieldu presenetila s svojim novim videzom. Jodie Marsh je, da bi dosegla to drastično preobrazbo, trenirala le osem tednov, hkrati pa se je držala tudi strogega režima prehranjevanja. Poleg tega se je morala odreči tudi vsem zabavam in alkoholu. "Počutim se bolje kot kdajkoli. Pridobila sem devet kilogramov na mišični masi, izgubila pa tri kilograme maščob. V osmih tednih sem dosegla to, za kar bi bilo drugače potrebnih šest do osem mesecev," je povedala.

Jodie je imela včasih tudi svoj resničnostni šov, v katerem si je iskala moža. Po snemanju oddaje je priznala, da ji je žal, da se je spustila v kaj takega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.