John Cleese bo moral nahraniti zver

Foto: Žurnal24 Cleese uživa v samskem stanu.
Britanski komik John Cleese se ločuje od svoje žene Alyce Faye Eichelberger, najbolj pa ga jezi, da bo moral plačati 1,26 milijona evrov odpravnine za vsako leto zakona, da bi "nahranil zver".
Oglej si celoten članek

Britanski komik John Cleese je zelo zadovoljen, da je pri 69. letih znova samski. Igralec je trenutno sredi ločitvenega postopka od psihoterapevtke Alyce Faye Eichelberger, s katero se je poročil leta 1992. Cleese je v svojem slogu jezno pripomnil, da bo moral plačati 1,26 milijona evrov odpravnine za vsako leto zakona, da bi "nahranil zver".

Cleese, znan med drugim po vlogah v nadaljevankah Monty Python in Fawlty Towers ter v filmu Riba po imenu Vanda, je dodal še, da nima tako veliko denarja, kot se ljudem zdi, in da bo moral ločitev zelo drago plačati.

Igralec je bil pred tem že dvakrat poročen, in sicer s Connie Booth, s katero sta zaigrala v nadaljevanki Fawlty Towers, in Barbaro Trentham. Toda zakon z Eichelbergerjevo, njegov tretji, se je izkazal za najbolj napornega, saj njegova za zdaj še soproga ne želi pristati na prijateljsko poravnavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.