Magazin > VIP
17 ogledov

John Cleese bo moral nahraniti zver

Cleese uživa v samskem stanu. Žurnal24 main
Britanski komik John Cleese se ločuje od svoje žene Alyce Faye Eichelberger, najbolj pa ga jezi, da bo moral plačati 1,26 milijona evrov odpravnine za vsako leto zakona, da bi "nahranil zver".

Britanski komik John Cleese je zelo zadovoljen, da je pri 69. letih znova samski. Igralec je trenutno sredi ločitvenega postopka od psihoterapevtke Alyce Faye Eichelberger, s katero se je poročil leta 1992. Cleese je v svojem slogu jezno pripomnil, da bo moral plačati 1,26 milijona evrov odpravnine za vsako leto zakona, da bi "nahranil zver".

Cleese, znan med drugim po vlogah v nadaljevankah Monty Python in Fawlty Towers ter v filmu Riba po imenu Vanda, je dodal še, da nima tako veliko denarja, kot se ljudem zdi, in da bo moral ločitev zelo drago plačati.

Igralec je bil pred tem že dvakrat poročen, in sicer s Connie Booth, s katero sta zaigrala v nadaljevanki Fawlty Towers, in Barbaro Trentham. Toda zakon z Eichelbergerjevo, njegov tretji, se je izkazal za najbolj napornega, saj njegova za zdaj še soproga ne želi pristati na prijateljsko poravnavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.