John Stamos pri 54. letih pričakuje prvega otroka

Foto: Profimedia John Stamos, Caitlin McHugh
Osrečila ga je 32 let mlajša.
Oglej si celoten članek

John Stamos, igralec, ki se ga spomnimo kot strica Jesseja iz serije Polna hiša, bo prvič postal očka. 54-letnemu igralcu je zaročenka Caitlin McHugh, ki je od njega mlajša 32 let, predlagala, da imata otroka še pred poroko. "Vprašal sem jo, zakaj bi imela otroka pred poroko. Kaj mi je rekla? Odvrnila je: 'Ker si star'," je v smehu za revijo People povedal seksi Stamos.

Za revijo People pa je spregovorila tudi Caitlin. "Pogled, ki ga je John imel, ko sme mu povedala, da sem noseča, je bil neprecenljiv. To je bil pogled moškega, ki si je želel družine, a je misli, da se mu to ne bo zgodilo," je povedala rjavolaska.

Magazin To je ženska, ki je osvojila strica Jesseja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.