Magazin > VIP
4159 ogledov

To je ženska, ki je osvojila strica Jesseja

John Stamos, Caitlin McHugh
Lepotička je od seksi igralca mlajša 23 let.

John Stamos, igralec, ki je v priljubljeni seriji Polna hiša igral simpatičnega strica Jesseja, je zaročen. Za roko je prosil svoje 23 let mlajše dekle Caitlin McHugh. Srečni par je v zvezi skoraj dve leti.

John Stamos, Caitlin McHugh | Avtor: Profimedia Profimedia
Svojo zaroko je naznanil na svojem instagram profilu. "Na popolno dekle sem čakal več kot desetletje, nato pa je prišla v moje življenje. Vsi vedo, da sem od nekdaj rad imel družinsko življenje in da sem si nekega dne želel družine in se še enkrat poročiti. Govorili so mi, zakaj tega preprosto ne naredim. Vsi mislijo, da je to tako lahko. Najtežji del zvez sem bil jaz. Sam sebi sem škodoval. Nisem bil pripravljen. Nobena ni bila tako popolna kot je Caitlin,“ je za People povedal 54-letni igralec.

John je za People povedal, da se s Caitlin dopoljujeta in da je presrečen, da jo je spoznal: "Jaz sme hiperaktiven in poln energije, ona pa je umirjena, vedno me miri, da bo vse v redu. Je mirna in tako zelo graciozna. Ne skuša biti nekaj, kar ni. Vseeno ji je za denar in za svet zabave, Hollywood.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.