Magazin > Film & Glasba & TV
49 ogledov

Stamos namesto Sheena?

John Stamos Žurnal24 main
Predsednik CBS in producenti serije Dva moža in pol naj bi že iskali zamenjavo za Charlieja Sheena.

Kot poročajo, se ustvarjalci serije intenzivno pogovarjajo z Johnom Stamosom, zvezdnikom nadaljevanke Polna hiša. Poznavalci pravijo, da producenti razmišljajo o novem liku, če Charlie Sheen in oče serije Chuck Lorre ne bosta zakopala bojne sekire.

Stamos je govorice zanikal in se pošalil. "Charlieja Sheena ne bom zamenjal v seriji Dva moža in pol. Me je pa Martin Sheen vprašal, če bi bil njegov sin."

Govorice pa je očitno resno vzel Charlie Sheen, ki je izjavil. "Johna imam rad, a nima tistega, kar imam jaz, in serija bi bila zanič, če bi v njej igral. Žal mi je, a govorim resnico," je v intervjuju za Access Hollywood povedal Sheen, ki je od producentov zahteval povišico, in sicer tri milijone dolarjev na epizodo, kar je 1,2 milijona več, kot dobi zdaj.

V intervjuju za ABC pa je povedal, da namerava CBS, ker so zaradi njegovih težav prekinili snemanje, tožiti za 217 milijonov evrov. "Nahraniti moram družino," pravi Sheen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.