Magazin > VIP
58 ogledov

Stamos se je rešil izsiljevalke

John Stamos Žurnal24 main
Sodišče je v primeru Johna Stamosa in Allison Coss, ki je od igralca zahtevala 680 tisoč dolarjev, razsodilo v prid igralcu.

Allison Coss in njen fant Scott Sippola sta za fotografije, na katerih naj bi bil Stamos s striptizetami in užival kokain, zahtevala 680 tisoč dolarjev. Preiskovalci so dejali, da sta Cossova in Sippola zahtevala denar za fotografije, ki jih v resnici sploh nista imela.

John Stamos, ki ga je Allison obtožila, da jo je pred šestimi leti napil in poskušal zlorabiti, je na sodišču dejal, da je bil takrat res v depresivnem obdobju, saj se je ravno ločil od soproge Rebecce Romijin. A je odločno zanikal kakršnokoli uživanje drog in razmerje s Cossovo.

Cossova in Sippola bosta kaznovana zaradi zarote in uporabe elektronske pošte za ogrožanje človekovega dostojanstva. Grozi jima do pet let življenja za rešetkami. Stamos, ki se je z izkoriščevalskim parom spopadal od lanskega poletja, si je ob obsodbi olajšal. "Zahvalil bi se sodišču, FBI-ju in odvetnikom za hitro in učinkovito delovanje v primeru," je dejal Stamos.

"Šokiran in osupel sem, kako si lahko nekdo izmisli tako veliko zgodb, da bi upravičil kriminalno dejanje. Vesel sem, da sta ta dva kriminalca spoznana za kriva. Zdaj nameravam oditi domov k družini in prijateljem ter se pripraviti na delo," je še dejal Stamos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.