Johnny Depp in Amber Heard: Bizarni prizori pred sodiščem

Foto: Profimedia johnny depp, amber heard Foto: Profimedia johnny depp, amber heard Foto: Profimedia johnny depp, amber heard Foto: Profimedia johnny depp, amber heard Foto: Profimedia johnny depp, amber heard Foto: Profimedia johnny depp, amber heard Foto: Profimedia johnny depp, amber heard Foto: Profimedia johnny depp, amber heard
Johnny Depp zaradi obrekovanja toži tabloid The Sun. Pravi, da govorice uničile njegovo kariero.
Oglej si celoten članek

Obravnava se je začela ta teden in na dan prihajajo grozljive podrobnosti iz njegovega kratkega zakona z Amber Heard. Igralca sta bila pred zaslišanjem dobre volje. Zunaj sta mahala čakajočim in se smejala v kamere, kot bi bila na rdeči preprogi pred premiero filma.

Deppa je sicer najbolj zabolel članek v The Sun, v katerem je bil predstavljen kot nasilnež. Ženo Amber Heard naj bi udaril, ker se je smejala njegovi tetovaži Wino Forever. Gre za spremenjeno tetovažo. Prej je na njegovi roki pisalo Winnona Forever, tetovažo je posvetil nekdanjemu dekletu, igralki Winnoni Ryder.

žgečkljivo Johnny Depp je v ločitveno vojno zvlekel Caro Delevigne

Depp obtožbe zavrača, The Sun pa trdi, da imajo dovolj dokazov, da je bil igralec nasilen do partnerke. 

Na sodišču so se pogovarjali tudi o incidentu, ki se je zgodil med vožnjo. Depp naj bi pri visoki hitrosti odprl okno in skozi njega pomolil Amberinega psa Pistola, ki ne tehta niti dva kilograma. Depp pravi, da tega nikoli ni storil, igralka pa trdi, da ima dve priči. 
Poleg tega naj bi zvezdnik zagrozil, da bo psa skuhal v mikrovalovni pečici. Tega ni zanikal. "Ne bi rekel, da sem si jaz izmislil to šalo, in zagotovo nisem bil edini, ki je to kdaj omenil,“ se je branil.

Magazin Johnny Depp: "Do božiča bo mrtev“


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.