Johnny Depp in njegova odvetnica sprožila vroče govorice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kdo je Camille Vasquez?
Oglej si celoten članek

Sodni proces, ki ga je Johnny Depp zaradi obrekovanja sprožil proti nekdanji ženi Amber Heard, se počasi približuje koncu. Depp je že pričal, sedaj je na vročem stolu zvezdnica, ki trdi, da jo je igralec večkrat fizično napadel. Igralca med drugim zastopa odvetnica Camille Vasquez, ki se s svojo stranko tako dobro razume, da se je začelo namigovati, da je med njima preskočila iskrica. Kamere so večkrat ujele, kako se je Vasquez smejala Deppovim šalam, po spletu pa je zaokrožil tudi ta prikupen video.

Foto: Profimedia Camille Vasquez, johnny depp
Vasquez je diplomirala leta 2006. Na sojenju Depp vs. Heard je takoj pokazala zobe in igralko obtožila, da je bila ona agresor in ne Depp. "Obsedena je s svojim imidžem. To vlogo živi že več let in sedaj se pripravlja na nastop svojega življenja,“ je izjavila Vasquez.

Foto: Profimedia Camille Vasquez, johnny depp

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.