Magazin > VIP
9822 ogledov

Johnny Depp in njegova odvetnica sprožila vroče govorice

Camille Vasquez, johnny depp Profimedia
Kdo je Camille Vasquez?

Sodni proces, ki ga je Johnny Depp zaradi obrekovanja sprožil proti nekdanji ženi Amber Heard, se počasi približuje koncu. Depp je že pričal, sedaj je na vročem stolu zvezdnica, ki trdi, da jo je igralec večkrat fizično napadel. Igralca med drugim zastopa odvetnica Camille Vasquez, ki se s svojo stranko tako dobro razume, da se je začelo namigovati, da je med njima preskočila iskrica. Kamere so večkrat ujele, kako se je Vasquez smejala Deppovim šalam, po spletu pa je zaokrožil tudi ta prikupen video.


Govorice, da se je profesionalni odnos razvil v romantičnega, so viri blizu Camille zavrnili. Pravijo, da se je igralec spoprijateljil z vsemi člani svoje odvetniške ekipe iz pisarne Litigation & Arbitration Practice Group.

Camille Vasquez, johnny depp | Avtor: Profimedia Profimedia

Vasquez je diplomirala leta 2006. Na sojenju Depp vs. Heard je takoj pokazala zobe in igralko obtožila, da je bila ona agresor in ne Depp. "Obsedena je s svojim imidžem. To vlogo živi že več let in sedaj se pripravlja na nastop svojega življenja,“ je izjavila Vasquez.

Camille Vasquez, johnny depp | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.