Johnny Depp je udaril nazaj

Foto: Profimedia
Igralec Johnny Depp toži bivšo ženo.
Oglej si celoten članek

Amber Heard je decembra objavila komentar v časniku Washigton Post, v katerem je razkrila, da je po tem, ko je moža Johnnyja Deppa obtožila družinskega nasilja, izgubila več poslovnih priložnosti, poleg tega pa naj bi prejemala grožnje.

Deppu je po objavi članka počil film. Nekdanjo ženo zaradi obrekovanja sedaj toži in od nje zahteva odškodnino v višini 50 milijonov dolarjev, ker mu je z obtožbami uničila kariero.

Foto: Profimedia Amber Heard modrice Johnny Depp

Depp trdi, da si je Amber vse izmislila, da bi pospešila svojo kariero, poleg tega pa naj bi ga z Elonom Muskom, ustanoviteljem podjetja Tesla, prevarala že en mesec po poroki. Musk naj bi igralko redno obiskoval v stanovanju, ki si ga je Amber delila z Johnnyjem. To menda lahko potrdi varnostno osebje stavbe. Amber naj bi Musk obiskal celo večer pred objavo fotografij zvezdničinih modric, ki naj bi jih dobila po sporu z možem.

Igralka se je na tožbo odzvala preko svojih odvetnikov, ki so povedali, da jo poskuša Depp utišati, a mu ne bo uspelo.

gre za kakec Na tako nagnusen način naj bi se maščevala Johnnyju Deppu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:12 4. Marec 2019.

    Sram naj vas bo niti ne znate napisat en članek kakor se ga da res kreteni nepismeni malo se v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.