Johnny Depp se ni držal prepovedi približevanja?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Amber Heard našla dve priči, ki bosta v petek na sodišču potrdili, da je bil igralec Johnny Depp do nje nasilen.
Oglej si celoten članek

Amber Heard je umaknila zahtevo po mesečni preživnini v višini 50 tisoč evrov, je sporočil njen odvetnik. Igralka, ki na mesec menda zasluži 10 tisoč evrov, zapravi pa 43 tisoč, naj bi zahtevek vložila zato, ker je menila, da je del običajnega ločitvenega postopka, umaknila pa, "ker so ga uporabljali proti njej, da bi pozornost javnosti preusmerili stran od pomembne teme - domačega nasilja“. 

Igralka lahko tekom ločitvenega postopka vloži nov zahtevek za preživnino, in sicer po obravnavi, na kateri bo sodišče odločilo, ali Johnny Depp za svojo ženo še vedno predstavlja nevarnost. Obravnava, na kateri bodo odločali o novi prepovedi približevanja, bo v petek. Amber je našla dve priči, ki bosta potrdili njeni zgodi, pišejo mediji.

Pri Amber se je sicer v ponedeljek zglasila policija, ker naj bi Depp, ki je trenutno na Bahamih, kršil prepoved približevanja, saj je k Amber poslal sodelavce, da mu prinesejo nekaj njegovih stvari. Strasti so se po besedah policije, ki ne verjame, da gre za kršitev sodne prepovedi, hitro pomirile.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.