Magazin > VIP
62 ogledov

Johnny Depp se ni držal prepovedi približevanja?

amber heard, johnny depp Profimedias
Amber Heard našla dve priči, ki bosta v petek na sodišču potrdili, da je bil igralec Johnny Depp do nje nasilen.

Amber Heard je umaknila zahtevo po mesečni preživnini v višini 50 tisoč evrov, je sporočil njen odvetnik. Igralka, ki na mesec menda zasluži 10 tisoč evrov, zapravi pa 43 tisoč, naj bi zahtevek vložila zato, ker je menila, da je del običajnega ločitvenega postopka, umaknila pa, "ker so ga uporabljali proti njej, da bi pozornost javnosti preusmerili stran od pomembne teme - domačega nasilja“. 

Igralka lahko tekom ločitvenega postopka vloži nov zahtevek za preživnino, in sicer po obravnavi, na kateri bo sodišče odločilo, ali Johnny Depp za svojo ženo še vedno predstavlja nevarnost. Obravnava, na kateri bodo odločali o novi prepovedi približevanja, bo v petek. Amber je našla dve priči, ki bosta potrdili njeni zgodi, pišejo mediji.

Pri Amber se je sicer v ponedeljek zglasila policija, ker naj bi Depp, ki je trenutno na Bahamih, kršil prepoved približevanja, saj je k Amber poslal sodelavce, da mu prinesejo nekaj njegovih stvari. Strasti so se po besedah policije, ki ne verjame, da gre za kršitev sodne prepovedi, hitro pomirile.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.