Jolanda trepetala za hčerko

Foto: Propiar
Foto: Propiar
Za nekdanjo atletinjo Jolando Batagelj je leto, v katerem je prestala izjemno težko preizkušnjo.
Oglej si celoten članek

Jolanda Batagelj, ki je srečno poročena s primorskim atletom Andrejem Batageljem, je lani novembra povila dvojčici Evelin in Zalo. Deklici sta se rodili dva meseca in pol prezgodaj, zato sta morali prva dva meseca skupaj z mamico preživeti v bolnišnici. Pravi boj pa se je za eno od deklic začel dober mesec dni po tistem, ko so vsa tri dekleta že bila doma, je za oddajo O povedala Batageljeva. 

Ena od dvojčic je dobila bakterijo, zaradi katere je morala nazaj v bolnišnico. Kljub temu, da je bila preizkušnja nepredstavljivo težka, sta z možem skušala ostati čim bolj pozitivna, da se je ta pozitivna energija prenesla tudi na deklico. 

Težka preizkušnja se je srečno končala in danes družinica uživa v skupnih trenutkih. "Imamo dve deklici, tako da imamo vse po dvakrat. Najlepši so trenutki zjutraj, ko se zbudiš in vidiš svoji deklici," njihove dneve opisuje Jolanda. Vse dobro še naprej jim želimo tudi mi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.