Magazin > VIP
272 ogledov

Jolanda trepetala za hčerko

Jolanda Čeplak Batagelj, Andrej Batagelj Propiar
Za nekdanjo atletinjo Jolando Batagelj je leto, v katerem je prestala izjemno težko preizkušnjo.

Jolanda Batagelj, ki je srečno poročena s primorskim atletom Andrejem Batageljem, je lani novembra povila dvojčici Evelin in Zalo. Deklici sta se rodili dva meseca in pol prezgodaj, zato sta morali prva dva meseca skupaj z mamico preživeti v bolnišnici. Pravi boj pa se je za eno od deklic začel dober mesec dni po tistem, ko so vsa tri dekleta že bila doma, je za oddajo O povedala Batageljeva. 

Ena od dvojčic je dobila bakterijo, zaradi katere je morala nazaj v bolnišnico. Kljub temu, da je bila preizkušnja nepredstavljivo težka, sta z možem skušala ostati čim bolj pozitivna, da se je ta pozitivna energija prenesla tudi na deklico. 

Težka preizkušnja se je srečno končala in danes družinica uživa v skupnih trenutkih. "Imamo dve deklici, tako da imamo vse po dvakrat. Najlepši so trenutki zjutraj, ko se zbudiš in vidiš svoji deklici," njihove dneve opisuje Jolanda. Vse dobro še naprej jim želimo tudi mi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.