Jonathan spet tone v alkohol?

Foto: Žurnal24 Jonathan Rhys Meyers je prišel na Irsko predstaviti svoj najnovejši film August
Jonathan Rhys Meyers je te dni spet v krizi. Po incidentu na letališču se je moral soočiti še s smrtjo svoje matere, na katero je bil zelo navezan.
Oglej si celoten članek

Zadnji teden ni bil nič kaj vzpodbuden za igralca Jonathana Rhysa Meyersa. V začetku tedna so ga aretirali na letališču v Dublinu, potem ko so mu prepovedali vkrcanje na letalo. Rhys Meyers je očitno vinjen zdrsnil  s sedeža in zaspal na tleh. Ko mu je letališko osebje prepovedalo vkrcanje, je igralec postal agresiven in žaljiv do zaposlenih.

Rhysa Meyersa pa je doletela še večja tragedija. V torek zjutraj je po bolezni umrla igralčeva 50-letna mati Geri Meyers O'Keeffe. Natančnega vzroka smrti matere šitrih sinov še niso izdali.

Se bo zatekel k pijači?
Rhys Meyers je lani priznal, da se težko vzdrži pijače, še posebej doma na Irskem, kjer je pitje skorajda del kulture. Letos aprila je zaradi težav z alkoholom odšel na zdravljenje na eno od klinik v Kaliforniji. Zadnji dogodki pa kažejo, da mu ni uspelo premagati težav. Le nekaj ur po materini smrti so ga zasačili pri pitju alkohola. Kaj to pomeni za 30-letnega igralca, bo pokazal čas.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.