Magazin > VIP
18 ogledov

Jonathan spet tone v alkohol?

Jonathan Rhys Meyers je prišel na Irsko predstaviti svoj najnovejši film August Žurnal24 main
Jonathan Rhys Meyers je te dni spet v krizi. Po incidentu na letališču se je moral soočiti še s smrtjo svoje matere, na katero je bil zelo navezan.

Zadnji teden ni bil nič kaj vzpodbuden za igralca Jonathana Rhysa Meyersa. V začetku tedna so ga aretirali na letališču v Dublinu, potem ko so mu prepovedali vkrcanje na letalo. Rhys Meyers je očitno vinjen zdrsnil  s sedeža in zaspal na tleh. Ko mu je letališko osebje prepovedalo vkrcanje, je igralec postal agresiven in žaljiv do zaposlenih.

Rhysa Meyersa pa je doletela še večja tragedija. V torek zjutraj je po bolezni umrla igralčeva 50-letna mati Geri Meyers O'Keeffe. Natančnega vzroka smrti matere šitrih sinov še niso izdali.

Se bo zatekel k pijači?
Rhys Meyers je lani priznal, da se težko vzdrži pijače, še posebej doma na Irskem, kjer je pitje skorajda del kulture. Letos aprila je zaradi težav z alkoholom odšel na zdravljenje na eno od klinik v Kaliforniji. Zadnji dogodki pa kažejo, da mu ni uspelo premagati težav. Le nekaj ur po materini smrti so ga zasačili pri pitju alkohola. Kaj to pomeni za 30-letnega igralca, bo pokazal čas.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.