Jonesov album "bolna šala"

Foto: Žurnal24 70-letni pevec se na izjave podpredsednika svoje založbe še ni odzval. (Foto: Re
Podpredsednik založbe Island Records David Sharpe je novi album Toma Jonesa označil za "bolno šalo".
Oglej si celoten članek

Potem ko je 70-letni pop pevec Tom Jones v eni od londonskih cerkva predstavil novo ploščo Praise and Blame in zapel nekaj razgibanih gospelov o življenju in smrti, je Sharpe svojim sodelavcem poslal elektronsko pošto.

"Predstavljajte si moj izraz na obrazu, ko sem iz neke pisarne zaslišal petje Toma Jonesa. Mislil sem, da je nedelja. Poslušal sem album in sprašujem se, če gre za bolno šalo. Nismo vložili celega premoženja v priznanega pevca, da bi ta zapel 12 pesmi iz Biblije. Dogovorili smo se, da bo posnel živahne pesmi, kot so Sex Bomb," je bil ogorčen Sharpe, ki je kolegom zagrozil, naj sodelovanje z Jonesom prekinejo.  

V razgibanih gospelih Jones namreč poje o življenju in smrti. Eden od stihov se glasi: "Povej mi, kam pelje pot, ko bom odšel," drugi pa: "Počloveči me." Jones je na svoji spletni strani zapisal, da poje o trenutkih odločitev in o odgovornosti za lastno glasbeno pot. Jonesovih stihov pa Sharpe očitno ne razume, saj je v elektronski pošti dodal, da je "kupil mercedes, dobil pa mrliški voz".

Oglasil se je tudi Jonesov tiskovni predstavnik, ki pravi, da so za Sharpove izjave izvedeli iz medijev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.