Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Jonesov album "bolna šala"

70-letni pevec se na izjave podpredsednika svoje založbe še ni odzval. (Foto: Re Žurnal24 main
Podpredsednik založbe Island Records David Sharpe je novi album Toma Jonesa označil za "bolno šalo".

Potem ko je 70-letni pop pevec Tom Jones v eni od londonskih cerkva predstavil novo ploščo Praise and Blame in zapel nekaj razgibanih gospelov o življenju in smrti, je Sharpe svojim sodelavcem poslal elektronsko pošto.

"Predstavljajte si moj izraz na obrazu, ko sem iz neke pisarne zaslišal petje Toma Jonesa. Mislil sem, da je nedelja. Poslušal sem album in sprašujem se, če gre za bolno šalo. Nismo vložili celega premoženja v priznanega pevca, da bi ta zapel 12 pesmi iz Biblije. Dogovorili smo se, da bo posnel živahne pesmi, kot so Sex Bomb," je bil ogorčen Sharpe, ki je kolegom zagrozil, naj sodelovanje z Jonesom prekinejo.  

V razgibanih gospelih Jones namreč poje o življenju in smrti. Eden od stihov se glasi: "Povej mi, kam pelje pot, ko bom odšel," drugi pa: "Počloveči me." Jones je na svoji spletni strani zapisal, da poje o trenutkih odločitev in o odgovornosti za lastno glasbeno pot. Jonesovih stihov pa Sharpe očitno ne razume, saj je v elektronski pošti dodal, da je "kupil mercedes, dobil pa mrliški voz".

Oglasil se je tudi Jonesov tiskovni predstavnik, ki pravi, da so za Sharpove izjave izvedeli iz medijev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.