Joške so jo spravile v bolnišnico

Foto: Žurnal24 Amy svoje silikone ponosno razkazuje. (Foto: Flynet/JLP)
Britanska pevka Amy Winehouse je zaradi silikonskih vsadkov spet pristala v bolnišnici. Zdravniki so zvezdnico zadržali čez noč, saj niso prepričani, kaj je vzrok za njene bolečine.
Oglej si celoten članek

Amy Winehouse, ki je pred novim letom zaradi silikonov že morala v bolnišnico, bo do nadaljnega ostala pod zdravniškim varstvom. Zdravniki jo bodo odpustili, ko bodo naredili več preiskav, saj zaenkrat ne vedo, kaj je vzrok za njene bolečine v prsih.

 

Boji se za silikone

26-letna pevka naj bi se med čakanjem na rezultate ustrašila za svoje silikonske vsadke, saj je prepričana, da bodo zdravniki hoteli, da se jih znebi. "Amy misli, da je bolečina v prsih povezana s silikoni. Ker se je bala, kaj bodo rekli zdravniki, je z obiskom bolnišnice odlašala kolikor se je dalo, a očitno je bila bolečina prevelika," je izdal pevkin bližnji prijatelj.

 

Amy, ki si je prsi povečala lanskega oktobra, je na svoji novi prijateljici tako ponosna, da ju razkazuje kadar je le mogoče. Kljub temu, da ji povzročata hude zdravstvene težave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.