Magazin > VIP
36 ogledov

Joške so jo spravile v bolnišnico

Amy svoje silikone ponosno razkazuje. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Britanska pevka Amy Winehouse je zaradi silikonskih vsadkov spet pristala v bolnišnici. Zdravniki so zvezdnico zadržali čez noč, saj niso prepričani, kaj je vzrok za njene bolečine.

Amy Winehouse, ki je pred novim letom zaradi silikonov že morala v bolnišnico, bo do nadaljnega ostala pod zdravniškim varstvom. Zdravniki jo bodo odpustili, ko bodo naredili več preiskav, saj zaenkrat ne vedo, kaj je vzrok za njene bolečine v prsih.

 

Boji se za silikone

26-letna pevka naj bi se med čakanjem na rezultate ustrašila za svoje silikonske vsadke, saj je prepričana, da bodo zdravniki hoteli, da se jih znebi. "Amy misli, da je bolečina v prsih povezana s silikoni. Ker se je bala, kaj bodo rekli zdravniki, je z obiskom bolnišnice odlašala kolikor se je dalo, a očitno je bila bolečina prevelika," je izdal pevkin bližnji prijatelj.

 

Amy, ki si je prsi povečala lanskega oktobra, je na svoji novi prijateljici tako ponosna, da ju razkazuje kadar je le mogoče. Kljub temu, da ji povzročata hude zdravstvene težave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.