Ju je kraljica zaradi spornega intervjuja ločila?

Foto: Profimedia kraljica elizabeta Foto: Profimedia kraljica elizabeta
Je kraljica jezna?
Oglej si celoten članek

Ko je bil pred nekaj tedni premier Boris Johnson na obisku pri kraljici, je na mizi ob svetilki poleg Williamove in Katine fotografije stala tudi fotografija zakoncev Sussex, ki sta z intervjujem za dokumentarni film dvignila veliko prahu.

Foto: Profimedia kraljica elizabeta

Je kraljica nanju jezna? Harryjeva fotografija je namreč izginila z mizice... To je razvidno iz posnetka, ki je nastal med obiskom visoke komisarke iz Grenade, Kishe Alexander-Grant, pri kraljici.

Foto: Profimedia kraljica elizabeta

Zakonca Sussex sta v intervjuju potožila, da so britanski mediji zelo agresivni in nepošteni. Zaradi tega še zlasti trpi Meghan, ki si pred poroko s princem menda ni predstavljala, kaj jo čaka. Harry je presenetil tudi z izjavo oziroma priznanjem, da si z bratom nista več tako blizu kot nekoč in da imata slabe in dobre dneve.

RTL-ov strokovnjak za kronane glave, Michael Begasse, je prepričan, da bo kraljica odslej veliko bolj pozorna na to, kaj njen vnuk in njegova ameriška soproga delita z javnostjo. "Ta intervju, medijski klic na pomoč, kraljice ni razveselil, niti je ni ganil. Meghan je točno vedela, v kaj se je s poroko spustila. To, da se sedaj pretvarja, je za telenovelo. Vojvodinja bi morala sedaj že vedeti, da ni več Rachel iz neke serije, ampak članica kraljeve družine,“ je izjavil.

Kakor koli že, to sicer ni prvič, da je kraljica prestavljala fotografije. Ko se je Harry poročil, je njegova fotografija zamenjala fotografijo princese Anne in njenega moža Timothyja Laurencea.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.