Julia Roberts naj bi bila noseča

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Igralka in njen mož sta otroka označila za "čudežnega".
Oglej si celoten članek

50-letna igralka Julia Robert in njen 49-letni mož, snemalec Danny Moder, menda pričakujeta četrtega otroka. Par, ki je poročen že 16 let, že ima 13-letna dvojčka, Hazel in Phinnaeusa, in 11-letnega sina Henryja.

Po poročanju revije OK! je trajalo dve leti, da je igralka s pomočjo zdravnikov zanosila. "Otroku pravita ’čudežni dojenček’," piše revija. To pa ni edina dobra novica, s katero se lahko pohvali zvezdnica. Z možem sta imela kar lep čas zakonsko krizo, ker je bil veliko zdoma. Ko je Julii umrla mama, je možu zamerila, da ji ni bil v oporo, ko jo je najbolj potrebovala. Dannyja pa naj bi razjedalo ljubosumje, ker se je Julia veliko družila z Richardom Gerom.

Kakor koli že, Danny se bo sedaj preselil nazaj v njuno hišo v Malibuju. "Julia je spoznala, da si ne želi ločitve. Želela se je boriti za svoj zakon in za še enega otroka," je izjavil vir in dodal: "Zaradi tega otroka je njuna zveza spet zacvetela. Julio je nosečnost spomnila na to, kako močno ljubi Dannyja in kako močno on ljubi njo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:47 20. Julij 2018.

    Kaj denar res onemogoči možganom vklopiti razum?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.