Magazin > VIP
7824 ogledov

Julia Roberts naj bi bila noseča

julia roberts, danny moder Profimedias
Igralka in njen mož sta otroka označila za "čudežnega".

50-letna igralka Julia Robert in njen 49-letni mož, snemalec Danny Moder, menda pričakujeta četrtega otroka. Par, ki je poročen že 16 let, že ima 13-letna dvojčka, Hazel in Phinnaeusa, in 11-letnega sina Henryja.

Po poročanju revije OK! je trajalo dve leti, da je igralka s pomočjo zdravnikov zanosila. "Otroku pravita ’čudežni dojenček’," piše revija. To pa ni edina dobra novica, s katero se lahko pohvali zvezdnica. Z možem sta imela kar lep čas zakonsko krizo, ker je bil veliko zdoma. Ko je Julii umrla mama, je možu zamerila, da ji ni bil v oporo, ko jo je najbolj potrebovala. Dannyja pa naj bi razjedalo ljubosumje, ker se je Julia veliko družila z Richardom Gerom.

Kakor koli že, Danny se bo sedaj preselil nazaj v njuno hišo v Malibuju. "Julia je spoznala, da si ne želi ločitve. Želela se je boriti za svoj zakon in za še enega otroka," je izjavil vir in dodal: "Zaradi tega otroka je njuna zveza spet zacvetela. Julio je nosečnost spomnila na to, kako močno ljubi Dannyja in kako močno on ljubi njo."

Komentarjev 2
  • smejka 10:47 20.julij 2018.

    Kaj denar res onemogoči možganom vklopiti razum?