Julia se zgraža nad porejeno sestro

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Julia Roberts in njena polsestra Nancy sta sredi hudega spora. Razlog za to je Nancyjina kilaža, nad katero se slavna igralka odkrito zgraža. Pravi, da se ji njena podoba "gabi".
Oglej si celoten članek

Mlajša polsestra zvezdnice Julie Roberts se je v zadnjem času kar precej zredila. Po poročanju ameriških medijev tehta kar 136 kilogramov, kar se Julii zdi nesprejemljivo in ogabno. "Julia je odkrito priznala, da ni zadovoljna z Nancyjino težo. Meni, da njeni odvečni kilogrami delajo sramoto njej sami in vsej družini," je povedal bližnji prijatelj igralke.

Triinštiridesetletna zvezdnica je svoji sestri priskrbela službo asistentke v produkciji serije Glee, zato meni, da njena čezmerna teža slabo vpliva na njeno delo. Julia se sprašuje tudi, kako bo Nancy skrbela za njuno mamo Betty, ki ima že dlje časa hude težave z zdravjem. Sestri sta namreč dogovorjeni, da Julia plačuje mamine račune, Nancy pa mora skrbeti za vse ostalo.

Med sestrama pa je dokončno počilo na Nancyjini rojstnodnevni zabavi, ki jo je priredila pred nekaj tedni. Julia jo je razjezila z izjavo, da ne more verjeti, da se je tako zredila, in dodala: "Če bi imela vsaj malo samospoštovanja, bi izgubila vse odvečne kilograme," Nancy pa ji je nazaj zabrusila: "J**i se!" Sestri odtlej nista spregovorili niti besedice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.