Julija Kramar: "Vse breme je bilo na meni"

Foto: Osebni arhiv Julija Kramar Foto: Osebni arhiv Julija Kramar
Po več letih sta se z možem odločila za spremembo.
Oglej si celoten članek

Nekdanja zmagovalka šova Slovenija ima talent Julija Kramar je mati trem otrokom, mlajša sta razlike le dobro leto, zato se je zadnja tri leta povsem umaknila z glasbene scene. Družinsko življenje jo je zahtevalo celo, saj je bil njen mož zaposlen kot kuhar in je domov prihajal zelo pozno. "Vse breme je bilo na meni, najbolj naporno je čez šolsko leto, ko moram hčerko voziti po dejavnostih, mlajša dva pa gresta vedno z mano. Mož je zato pustil službo in sedaj išče novo. Res uživa v očetovski vlogi in brez težav vstane tudi ponoči, če je treba. Sedaj, ko je poletje preživel z nami, je tako užival, da pravi, da se v tako službo, ob kateri ne bo videl odraščati otrok, ne želi vrniti," je povedala Julija.

Zaupala je še, da je danes resnično uživajo, ko so skupaj, da se imajo otroci med seboj neskončno radi in da so vsi trije klepetavi po njej, se pa že zelo veseli, da se bo v jeseni počasi vrnila na glasbene odre. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.