Magazin > VIP
11987 ogledov

Julija Kramar: "Vse breme je bilo na meni"

julija kramar
1/2
Jani Batič
Po več letih sta se z možem odločila za spremembo.

Nekdanja zmagovalka šova Slovenija ima talent Julija Kramar je mati trem otrokom, mlajša sta razlike le dobro leto, zato se je zadnja tri leta povsem umaknila z glasbene scene. Družinsko življenje jo je zahtevalo celo, saj je bil njen mož zaposlen kot kuhar in je domov prihajal zelo pozno. "Vse breme je bilo na meni, najbolj naporno je čez šolsko leto, ko moram hčerko voziti po dejavnostih, mlajša dva pa gresta vedno z mano. Mož je zato pustil službo in sedaj išče novo. Res uživa v očetovski vlogi in brez težav vstane tudi ponoči, če je treba. Sedaj, ko je poletje preživel z nami, je tako užival, da pravi, da se v tako službo, ob kateri ne bo videl odraščati otrok, ne želi vrniti," je povedala Julija.

Zaupala je še, da je danes resnično uživajo, ko so skupaj, da se imajo otroci med seboj neskončno radi in da so vsi trije klepetavi po njej, se pa že zelo veseli, da se bo v jeseni počasi vrnila na glasbene odre. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.