Magazin > VIP
978 ogledov

Julija ni šla na partnerjev pogreb

Julija Kramar Boštjan Tacol
Zmagovalka druge sezone šova Slovenija ima talent Julija Kramar se ni udeležila pogreba svojega partnerja, ki je preminil le nekaj dni pred velikim finalom.

Pogreb Julijinega partnerja, ki je tragično umrl le nekaj dni pred finalno oddajo Slovenija ima talent, se je odvijal le dan pred velikim dogodkom, piše revija Nova. In ravno zato se zmagovalka šova pogrebne slovesnosti ni mogla udeležiti, saj bi jo pot v Milano, od koder izvira njegova družina in je tam tudi pokopan, psihično zelo izčrpala.

Vse moči je zato usmerila v svoj nastop, saj si je njen partner močno želel, da bi zmagala. Štiriintridesetletna operna pevka se je od svojega ljubljenega poslovila kasneje, o tej težki izkušnji pa zelo težko in nerada govori.

Komentarjev 2
  • 1111 16:35 28.junij 2011.

    zakaj ta B.G. se ne podpiše z polnim imenom in priimkom...nima jajc??? kaj je hotel, hotela sploh povedat??? ...to je stvar Julije in nobenga drugega...sej nas ne zanima kako se ta B.G. zapija naokoli in predaja vsem nasladam tega sveta....

  • Filip Džeba 15:51 28.junij 2011.

    Ravno nasprotno pa novinarji zelo radi pišejo o težkih izkušnjah drugih ljudi. Mene bi bilo sram na vaš mestu B.G., če ne morete ali nočete (tega me je strah) pisati kvalitetnejše, moralnejše stvari, ki se ne bodo vpletovale v privatna ...prikaži več življenja drugih ljudi.