Magazin > VIP
92 ogledov

Huda bitka v Stožicah

Brane Kastelic, Branko Čakarmiš in  Lucienne Lončina Anže Petkov
Kritike, da je letošnji šov izstrelil manjše talente, niso utemeljene, pravijo žiranti.

V nedeljo se bo v Centru Stožice končala druga sezona priljubljenega resničnostnega šova Slovenija ima talent (SIT). Na odru bomo poleg finalistov videli tudi lansko zmagovalko Lino in drugouvrščeno Majo Keuc.

Veliki in mali
“Finale bo prinesel srdito bitko pevskih supersil soula in opere, dveh izjemno talentiranih pojočih fantov s kitaro, od katerih se je eden že dokazal kot avtor, simpatičnega plesnega para, ki je svoj zmagoviti talent že dokazal na državni in evropski ravni, fantovske plesne skupine, ki bi žela pohvale povsod po svetu, vrhunske športnice in umetnice, ki pleše balet nad odrom, ob drogu ter 40 velikih in malih harmonikarjev,” o finalistih pravi član žirije Brane Kastelic in dodaja, da so kritike letošnjega šova v smislu, da ni prinesel takšnih talentov kot lanski, povsem neutemeljene.

Da so finalisti še večji talenti kot tisti, ki jih je izstrelil lanski šov, meni član žirije Branko Čakarmiš. Z njim se strinja tudi žirantka Lucienne Lončina in dodaja: “Finale obeta hudo bitko in res dober šov z izjemnimi talenti, tu ni nobenega dvoma.”

V nedeljo se bodo tako še zadnjič pomerili Jerica Haber, The Artifex, Irena Djukič, Jaka Vižintin, Ajda Ivšek, Žan Serčič, Ekaterina Faskhutdinova, Nika in Gašper, Harmonikarski orkester Pustotnik in Julija Kramar, ki se je odločila, da bo v Stožicah nastopila kljub tragični smrti njenega partnerja. Zaradi bolezni je umrl ta teden.

Komentarjev 1
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 08:41 17.junij 2011.

    Letos vsaj niso sforsirali nobenega otroka,edina napaka letošnjega showa je Orkester harmonik,saj niso pokazali ničesar,akr že ne bi videli in slišali.Ta orkester je beda na vseh področjih!