Magazin > VIP
38 ogledov

"Ema mi ni dala prednosti"

Martina bo svojo glasbeno pot nadaljevala kot samostojna izvajalka. (Foto: Miro Žurnal24 main
Mlada pevka Martina Šraj, ki so jo na polfinalnem izboru Slovenija ima talent primerjali z Majo Keuc, ni prišla v finale, je pa zadovoljna s svojim nastopom. Želi si ustvarjati svojo glasbo.

Kako je šlo na maturi?
Je šlo kar v redu. Upam na čim boljši rezultat.

Po vseh pohvalah in primerjavi s Keučevo vas žirija kljub temu ni spustila naprej. Je bilo razočaranje veliko? Ste pričakovali finale?
Od samega začetka nisem hotela veliko pričakovati in sem vedela, da bo zelo težko priti v finale, ker je konkurenca res velika. Pripravila sem se na vse in odločili so se, kot mislijo, da je najbolj prav. V finalu je veliko pevcev in mislim, da je prav, da se je vanj uvrstila še ena plesna skupina. Tako je bilo namenjeno.

Mislite, da so prav zaradi tega spustili naprej plesalca?
Težko rečem, kaj je bil tisti faktor. Tudi za njih je bila zelo težka odločitev. Za vsakega bi bila težka odločitev.

Kakšne so bile reakcije vaših domačih? Kako so reagirali v šoli, na ulici?
Vsi so mi čestitali in so upali, da bom prišla naprej. Malo so bili razočarani, večinoma pa so bili pozitivni komentarji. To je najbolje, kar sem lahko od tega odnesla. Če pogledam nazaj, lahko rečem, da sem dala vse od sebe, nastop je bil dober in mislim, da si boljšega ne bi mogla želeti.

Zapeli ste prelepo balado, ki govori o strtem srcu. Ste vi srečno zaljubljeni?
Sem srečno samska (smeh).

Kakšen mora biti fant, ki bi lahko osvojil vaše srce?
To je težko vprašanje, če je pravi, veš, da je pravi. Začutiš, da je pravi.

Vam je žirija po koncu šova dala še kakšen nasvet?
Do mene je prišla Lucienne, ki pa mi ni dala nobenega nasveta, me je pa pohvalila in mi zaželela vse najboljše na moji poti. In to res cenim.

Če pogledamo Keučevo, Dežana in Naberja, je vaša pot ravno obratna – se pravi od talent šovov na oder Eme, vi pa ste že nastopili na Emi. Zakaj ste se odločili srečo preizkusiti še na Talentih?
To je bila zame zelo težka odločitev, ker po eni strani nisem razmišljala, da bi se na kaj takega prijavila. A takšen je bil splet okoliščin. Če si v glasbi želiš nekaj več, je zelo pomembna promocija, jaz pa je nisem imela. Zdelo se mi je, da bi bila to prava odskočna deska. Je pa težko reči, ali je bila pravilna odločitev ali ne. Ni mi žal, da sem se prijavila, ker sem se veliko naučila. Na Pop TV so se zelo potrudili, dali so nam dobre nasvete, ki mi bodo prišli prav na nadaljnji pot. Nastopati na takšnem odru s profesionalci je bilo odlično.

Menite, da ste imeli zaradi svojih izkušenj na Talentih prednost pred ostalimi?

Ne, mislim, da je bilo ravno obratno. Glede na to, da sem se nekje že predstavila, sem videla reakcije ljudi in je bil pristop nekaterih mogoče malce negativen.

Martina %C5%A0raj, Slovenija ima talent, polfinale | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Kakšni so vaši načrti za prihodnost glede glasbene kariere?
Načeloma že od štirinajstega leta pišem pesmi in ustvarjam glasbo, a nisem še imela priložnosti, da bi jo predstavila. Zdaj upam, da se bo začelo razvijati v pravo smer. Delala bom svojo glasbo in videla, kam me bo pripeljala pot.

Razmišljate o samostojni karieri ali se vidite v skupini?

Že od nekdaj sem se sama zelo dobro počutila na odru, tako da ne načrtujem nobene skupine. Kakšni dueti pa niso izključeni.

Kaj boste študirali?
Pravo, to je za zdaj v mojem načrtu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.