Magazin > VIP
81 ogledov

Ekaterina pripravlja neverjeten šov

 Rusinja Ekaterina Faskhutdinova si je priborila nastop v finalu. Žurnal24 main
Skoraj 29-letna Rusinja Ekaterina Faskhutdinova je žirante za vstop v finale prepričala s svojim plesom ob drogu. Povedala nam je, da bo za finale pripravila neverjeten šov.

Ekaterina Faskhutdinova, ki si je v nedeljo v četrti polfinalni oddaji s svojim plesom ob drogu priborila nastop v finalu oddaje Slovenija ima talent, je sicer upala na finale, ni pa ga pričakovala. "Je bilo pravo presenečenje." Vendar so bili občutki ob tem "fenomenalni. Celo noč nisem mogla spati. Razmišljala sem o svojem nastopu pa publiki, kako je to sprejela. Sem zelo srečna in vesela," je povedala mlada Rusinja.

Glasova za v finale sta ji dala Lucienne in Brane Kastelic. Je bil razlog za njegov glas njena gibčnost? "Verjetno zaradi vsega, ne samo zaradi gibčnosti. Iz komentarjev se vidi, da je bil njemu že od samega začetka všeč ta ples, pa jaz  tudi, zato mislim, da mi je zaradi tega dal glas," je prepričana. Branko Čakarmiš je svoj glas dodelil njeni konkurentki Ani. "Mogoče da ne bi prizadel te punce, ki je bila tudi res dobra in glede na to, da sem tujka iz Rusije, je raje dal glas za svoj narod," meni Ekaterina.

Ekaterina Slovenija ima talent 2011 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Za zmago je plesalka ob drogu pripravljena storiti vse. "Moram pripraviti nek neverjeten šov. Verjetno ne bo samo en drog," je pojasnila. Na zmago sicer upa, vendar se zaveda, da bo težko. "Res ne vem, ali se bodo te sanje letos uresničile."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.