Magazin > VIP
4352 ogledov

Tako je Julijo Kramar na poroki presenetil mož

julija kramar
1/3
Jani Batič
Operna pevka Julija Kramar se je v začetku julija poročila!

Zmagovalka šova Slovenija ima talent, operna pevka Julija Kramar, je svojemu Primožu obljubila zvestobo do groba. Kot je povedala za Žurnal24, je civilna poroka potekala v Vipovžah, cerkvena v Cerkvi Sv. Martina v Šmartnem, s svati pa je proslavljala na gradu Dobrovo.

Mnogi za organizacijo poroke porabijo več mesecev, a ne Julija. Naša pevka jo je organizirala v pičlih dveh mesecih, kar je bilo sicer zelo stresno. "Zadnje tri dni nismo mogli zadihati, na poroki pa je bilo zelo sproščeno. Z možem sva tisti dan zelo uživala,“ pravi Julija, ki jo je na poroki najbolj ganila njuna starejša hči, ki bo kmalu dopolnila osem let. "Od sreče je ves čas jokala. Zelo ganljivo jo je bilo gledati. Na poroki je tudi aktivno sodelovala. Med civilnim in tudi med cerkvenim obredom je prinesla prstana, v cerkvi pa je pred mano trosila vrtnice.“

Netipična nevesta …

Tako kot z organizacijo se Julija tudi z izborom obleke ni veliko obremenjevala, kar je njenim družicam povzročalo sive lase. "Nastala je cela komedija. Vsi so imeli obleko pred mano. Družice so me ves čas spraševale, kdaj si jo bom kupila, meni pa se ni nikamor mudilo. Tako so bile zaskrbljene, da bom ostala brez obleke, da so mi pošiljale fotografije in me spraševale, katera obleka mi je všeč.“ Julija je svojo obleko prvič pomerila le teden pred poroko, ko je prispela v butik. Na srečo ji je bila kot ulita.

Mož pripravil prelepo presenečenje

Pevko Mariah Carey so nekoč vprašali, kateri pevec je dovolj dober, da bi lahko nastopil na njeni poroki. Zvezdnica je odgovorila: "Nihče.“ Tudi Julija je odlična pevka, zato je tudi ona zelo dolgo razmišljala, kdo ji bo zapel Ave Mario. "Najprej sem razmišljala o tem, da bi igral le violinist, a me je presenetil mož, ki je vedel, da sem zelo izbirčna. Povabil je Nuško Drašček, ki je moja prijateljica in ki jo tudi kot pevko zelo cenim.“

Zaroka ob morju

Julija nam je zaupala tudi, kje in kako jo je Primož zaprosil za roko. "Zaročila sva se na božič in bilo je zelo romantično in nepričakovano.“ Par je obiskal njene stare starše, ki živijo na Obali. Primož je Julijo zvečer povabil na sprehod in jo odpeljal na pomol. "Rekel mi je, naj zamižim, on pa je tla pomola okrasil z lučkami. Pripravil je tudi dva kozarčka in stekleničko penine. Vse to je moral pred mano skrivati, kar je bilo težko, saj sem bila ves čas ob njem. Ko sem lahko odprla oči, sem mu samo rekla, da je zelo pozoren in se usedla. Prijel me je za roke in me dvignil ter me je vprašal, ali bi bila njegova žena. Bila sem zelo šokirana, nič mi ni bilo jasno,“ je še povedala za Žurnal24.

Družini želimo veliko lepih trenutkov!

Komentarjev 1
  • toni69 13:56 28.julij 2016.

    Giulia je njena hči, ne njuna! Srečno Julija in Primož!